Malerarbejde

Alt slags malerarbejde

Nuance udfører alt slags malerarbejde både ude og inde. Vi tilbyder alt i vedligehold, renovering og nybyg.

Vi ligger vægt på at både æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed. Dit hjem skal fremstå fra sin flotteste side samtidig med det også fungerer i praksis. Vi bruger derfor altid de bedste produkter så både finish og holdbarhed kan være i top.

Vedligehold

Malerarbejde er en vigtig del af at holde sit hjem ved lige så det kan holde sin markedsværdi. Maling er en stor beskyttelse imod forfald, fugt og råd. Nuance ved præcis hvilke behandlinger, metoder og produkter der skal buges til dit hjem, så du løbende kan holde det ved lige, uden pludselig at skulle betale en formue.

Nybyg

Står du overfor drømmen om at skulle skabe et nyt hus fra bunden, så lad os være med fra starten, så vi kan hjælpe med at skabe det hjem du drømmer om. Maling er ikke bare maling. Der skal opbygges en perfekt bund for at kunne ende op med at flot stykke malerarbejde. Nuance hjælper med ideer og inspiration til hvordan du får det resultat du ønsker. Skal det være et spændende tapet der giver rummet karakter, farve i form af maling der giver dit rum varme og personlighed, eller skal det være enkelt og lyst, hvidt i hvidt?

Mulighederne er mange. Nuance ved også at mange rum i et hjem kræver forskellig behandling. Vi tager hensyn til hvad rummene skal bruges til og laver en behandling der egner sig derefter. Vi tager hensyn til lysindfald, rumklang, og rummets kommende aktivitetsniveau.

Renovering

Det kan være en stor mundfuld at stå overfor en renovering. Der gemmer sig tit flere overraskelser, end først antaget. Renovering kan være svært da man tit skal tage udgangspunkt i en masse gamle bygningsmaterialer og konstruktioner. Det vil være ærgerligt at resultatet ikke bliver som forventet, især hvis man ender op med at bruge en masse penge. Nuance har prøvet renovering mange gange, og kan derfor være til stor hjælp. Vi har stor respekt for det gamle håndværk og behandler smukke gamle huse derefter.

Mange gamle og ældre huse har tit skatte i form at stuk, fyldningsdøre, gamle sprossevinduer, eller flotte gamle paneler. At disse ting bliver bevaret og vedligeholdt er en hjertesag for Nuance. Vi er eksperter i at renovere dette og lave den perfekte lakering.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.