Interiør

Ekspert i stil, form og farve

Nuance er ekspert i stil, form, og farve. Vi hjælper dig med at få din personlighed frem i dit hjem, så det afspejle dig og dine værdier. Vi får dig til at føle dig helt hjemme. Vi kan hjælpe med at skabe den ”røde tråd” i dit hjem så de forskellige rum hænger sammen og dit hjem bliver en helhed.

De fleste ved hvad de kan lide og ikke kan lide, men det kan være svært altid selv, at komme på de gode ideer og forny sin stil, selvom man har lysten. Det kan Nuance hjælpe med. Vi har masser af inspiration og nye ideer du kan gøre brug af.

Sammen finder vi den stil dine rum skal afspejle så dit hjem kommer til at udstråle det du ønsker. Helt praktisk finder vi ud af hvilke farver og materialer der passer til dit hjem. Vi tager rummelighed, lys, lyd og rummets aktiviteter i betragtning. Dit hjem skal være smukt men også fungere i praksis.

Vi vejleder dig

Vi giver også gerne vejledning til hvordan du indretter dig bedst i forhold til dine rums muligheder, så du får mest muligt ud af dit hus kvaliteter.

Med få midler kan der laves effektfulde forandringer. Nogle enkle farver eller et smukt tapet kan være med til at skabe rammen i dit hjem, og hjælpe dig til at have en rettesnor at indrette dig efter.

Vi giver gerne inspiration til hvilke ting du måske skal investere i næste gang.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.