Malerfirma i Ry nær Skanderborg og Galten

Om firmaet

Løsningen der passer til dit hjem

Malerarbejde er ofte noget mange tror de kan gøre selv, men Nuance er grunden til der bliver ringet efter en professionel frem for ”gør det selv løsningen”. For Nuance er det vigtigt der bliver fundet den løsning, som passer nøjagtig til dit hjem. Nuance bruger altid de bedste produkter, og går ikke på kompromis med det gode håndværk. Vi laver den finish som gør at man ikke fortryder der blev ringet efter professionel arbejdskraft.

Erfaring i branchen siden 2008

Nuance ejes af Simone Bille, udlært bygningsmaler i 2008, hvor hun modtog medalje for en ekstraordinær flot svendeprøve. Her blev der lagt væk på det fejlfrie lakerings arbejde af træværk som f.eks. lister, døre og vinduer.

Yderligere fik hun Malerlaugets legat for at være nyskabende inden for malerfaget. Simone Bille har sans for at anskue rummets muligheder og lave kreative løsninger som fremhæver husets kvaliteter.

Simone har siden da arbejdet i malerfaget, ligesom hun også har arbejdet 2 år på et kreativt 3D reklamebureau indenfor interiør og møbelbranchen. Nuance går meget op i at følge med tiden, at lave moderne løsninger samtidig med der bliver holdt fast i gamle håndværkstraditioner.

Her kan du læse om malerarbejde og interiør.

 

Kontakt dit malerfirma i Ry, Skanderborg og Galten

Har du spørgsmål til vores arbejde eller har du brug for et malerfirma i Skanderborg, Galten eller Ry? Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 24 83 53 80 eller sende en mail til nuance@hotmail.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.