facebook brev medalje

Firmaprofil

Malerarbejde er ofte noget mange tror de kan gøre selv, men Nuance er grunden til der bliver ringet efter en professionel frem for ”gør det selv løsningen”. For Nuance er det vigtigt der bliver fundet den løsning, som passer nøjagtig til dit hjem. Nuance bruger altid de bedste produkter, og går ikke på kompromis med det gode håndværk. Vi laver den finish som gør at man ikke fortryder der blev ringet efter professionel arbejdskraft.

Nuance ejes af Simone Bille, udlært bygningsmaler i 2008, hvor hun modtog medalje for en ekstraordinær flot svendeprøve. Her blev der lagt væk på det fejlfrie lakerings arbejde af træværk som f.eks. lister, døre og vinduer.

Yderligere fik hun Malerlaugets legat for at være nyskabende inden for malerfaget. Simone Bille har sans for at anskue rummets muligheder og lave kreative løsninger som fremhæver husets kvaliteter.

Simone har siden da arbejdet i malerfaget, ligesom hun også har arbejdet 2 år på et kreativt 3D reklamebureau indenfor interiør og møbelbranchen. Nuance går meget op i at følge med tiden, at lave moderne løsninger samtidig med der bliver holdt fast i gamle håndværkstraditioner.